Időben légy őszinte magaddal

 Téma: cselekvés, idő, megoldás, minta

Mire van időm? Sokan azt mondják, hogy a fontos dolgokra mindig van idejük!
Valóban így van ez?

Nézzük csak át egy kicsit!

Ha valóban a fontos dolgokra van időd, akkor a házasságodra mikor fogsz időt szakítani, a gyerekeddel mikor szeretnéd rendezni a sorokat, mikor szeretnél kiállni magadért a munkahelyeden, mikor szeretnéd a tested öngyógyító folyamatait beindítani?
Ha valaki azt mondja, hogy bizonyos dolgokra egyszerűen nem tud időt szánni, akkor annak a dolognak a megoldása még nem jött el számára. Nyugodtan légy őszinte magaddal, és vallj színt magadnak, mert magadat hitegeti is egy becsapás. Minden rendben azzal, ha őszinte vagy, ha valamire még NEM-et mondasz, az is rendben van, senkinek nem kell semmit sem bizonyítanod, mert te vagy a legfontosabb, és ha most neked a NEM, az nem, akkor ne mondj IGEN-t.  Sokan azt csinálják, hogy mindenre IGEN-t mondanak, mert úgy hiszik, akkor megtörténik a változás, pedig ez nem mindig vagy így.
Különböző én-részekből állunk, mikor éppen nem cselekvő vagy, de azzal „hitegeted” magad, hogy megcsinálod, de mégsem teszel semmit, akkor a cselekvésért felelős énedet hitegeted, pedig csak annyit kellene neki mondani, hogy „még nem jött el a te időd, de hiszek magamban annyira, és bízok magamban annyira, hogy tudom, egyszer te következel”.
FONTOS! Ha feketeöves halogató vagy, érdemes ennek a mélyére nézni, mert nálad ez egy bevett viselkedési minta. Nem konkrét nehézséget, kihívást kell hoznod a konzultációra, amit valójában még nem tudsz megoldani, „csak” annyit, hogy halogatok és nem mennek ezért a dolgaim, ezen szeretnék változtatni. Természetesen, ha a halogatáson még nem szeretnél változtatni, akkor az sem kötelező, akkor lépj, amikor úgy érzed, hogy lépni tudsz.

Tehát, ha szeretnél a cselekvés, a tettek, a learatott babérok mezejére lépni, akkor várlak szeretettel megoldásközpontú konzultációmra. De addig is bátran légy őszinte magaddal. Ha nem magadért akarsz megváltozni, vagy változtatni, annak a sikere ugyanis nem biztos, hogy tartós marad.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Kérj időpontot, jelentkezz be: [email protected], 06-70-6060-909
Theta Healing tanfolyamok, önismereti, stresszoldó konzultációk, kineziológiai stresszoldás, családállítás
Várlak szeretettel! Duzmath Ágnes
Kapcsolódó cikkek
theta healing gyakorlatok