Magabiztos magabiztosság

 Téma: érzelem munka, magabiztos, magabiztosság, Theta Healing alap tanfolyam, Uncategorized

Ha úgy gondolod, hogy a magabiztosságot az emberek pénzért tudják megvásárolni, akkor tévedsz. Nagyon sok ember azzal takarózik, hogy majd magabiztos leszek, ha lesz pénzem, ha lesz családom, ha lesz boldog párkapcsolatom, ha lesz jó munkám, ha az anyám egyszer végre majd kimondja, hogy szeret, ha az apám nem állít fel állandóan magas mércéket, ha majd…. stb. Valóban ezek kellenek ahhoz, hogy magabiztos legyél, vagy valami más?!

Ha külső tényezőktől várod a magabiztosságodat, akkor lehet, hogy életed végéig várni fogod. A magabiztosság nem külső tényezőktől függ, hanem tőled. Biztos láttál már te is olyan embert, akinek nem volt sok mindene mégis magabiztos volt, és lehet, hogy még nem láttál, de olyan is akad, akinek megvan mindene mégsem igazán magabiztos, csak úgy tesz.

Hogy lehet ez?

Úgy, hogy, aki valóban magabiztos, az tudja milyen belső értékei vannak és azzal is tisztában van, hogy az nem a körülményektől és a külsőségektől függ. Elfogadja a múltját és nem azon kesereg, nem mástól várja a megváltást, az elfogadást, a megbocsájtást, a szeretetet, hanem ezt mind magának meg tudja teremteni. Magát tudja megváltani, magát tudja elfogadni olyannak amilyen, magának képes megbocsájtani, magát tudja szeretni.

Tehát, ha ezekben szükséged van segítségre, vagy szeretnél egy módszert, amivel ezeket könnyebben ki tudod magadban fejleszteni, akkor lépj a változás útjára a Theta Healing technikával. Már az alap tanfolyam során lehet ezekre dolgozni és képes vagy 3 nap alatt nagyon sok tekintetben megváltoztatni az életedet, ha IGEN-t mondasz rá.

De addig is, mondj IGEN-t a letöltésre.

Tudom, milyen érzés a megbocsátás.

Tudom, milyen érzés az elfogadás.

Tudom, milyen érzés az önszeretet.

Tudom, hogyan engedjem el és szabaduljak meg, éljek az önbüntetés, önszabotázs, önhibáztatás érzései nélkül a legjobb úton-módon.

Tudom, milyen érzés az önszeretet, az önmagam motivációja, a cselekvés, és az önmagamban vetet hit.

Tudom, milyen érzés a magabiztosság.

Köszönöm, megtörtént, megtörtént, megtörtént.

Theta Healing blog. Theta Healing tanfolyamok Budapesten, vagy bárhol az országban, Theta Healing konzultáció. Theta Healing egyéni és csoportos tanfolyamok.

Theta Healing alap tanfolyam

Korábbi cikkek