Múlt elengedése plusz letöltés

 Téma: cselekvés, döntés, elengedés, függetlenség, önismeret, Uncategorized
Hétfőn rádöbbentem arra, hogy ellopták a kerékpáromat a zárt társasházi kerékpártárolóból, ahova elvileg azoknak van csak kulcsa, akinek van kerékpárja. Mivel mostanában ritkán használom a bringámat, ennek több oka is van, így azt tudom mondani, hogy nagyjából én 2 hete láttam utoljára, de, aki sűrűbben használja a saját biciklijét, ő azt mondta, hogy 1 hete még látta az enyémet. Szóval nagyjából 1 hete tűnhetett el.
Erről a kerékpárról azt kell tudni, hogy 20 éve van velem, már egy szerelő fel akarta adni neki adni az utolsó kenetet – képzelhetitek, hogy milyen állapotban volt -, de egy másik nagyszívű és gondos kerékpár doktor visszahozta őt az élők sorába és azóta öregecskén, kopottan, de annál szolgálatkészebben tudott velem együtt haladni és elvinni precízen és pontosan a-ból b-be.
Egy hete éppen arra gondoltam, hogy van egy ügy az életembe, ami több, mint 20 éve zajlik, mivel tudnám még jobban elengedni, mert már szinte teljesen elengedtem, de éreztem, hogy még van valami.
NOS, megjött a válasz. Így a kerékpáromnak mennie kellett. Ugyanis tegnap a bringaveszteségem szomorúsága kellős közepén rádöbbentem, hogy ez a tárgy, ez az eszköz még az utolsó kapcsok közé tartozott. Rengeteg emlék fűződik hozzá, azaz már fűződött és valahányszor használtam visszatett abba az időbe. Amolyan múltkerékpár volt, én haladtam előre, de közben egyet azért visszaléptem, azaz gurultam. Én viszont azt le szerettem volna zárni, ezen dolgozom már több éve. Így kaptam egy új lehetőséget a tolvajtól, amiért nagyon hálás vagyok, mert valami fontos dologra mutatott rá és még azon is túl mutatott, amin érdemes még változtatnom.
Hálás köszönöm Piroska, hogy ilyen sokáig velem voltál, de most az útjaink külön váltak, sok örömet találjon benned az új gazdád.
Update: a kerékpárom azóta sem lett meg, DE Piroska helyett van Szélvész Zöldike, bár ez még nem a végleges neve. Plusz még egy felismerést tettem, hogy miért is kellett Piroskának távoznia a köreimből. Csak leesik végleg minden tantusz.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ha tőled is loptak el valamit, vagy úgy érzed, hogy nem tudsz lezárni egy sztorit, helyzetet, akkor mondj IGEN-t a letöltésre.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
LETÖLTÉS
Tudom, milyen érzés a veszteség érzése nélkül élni.
Tudom, milyen érzés anélkül élni, hogy lopást kelljen elszenvednem, ahhoz, hogy valamit le tudjak zárni, el tudja engedni.
Tudom, milyen érzés megengedni az újat az életemben boldogan, örömtelien, és könnyedén a veszteségérzése nélkül.
Tudom, milyen érzés megengedni magamnak a boldog és felszabadult érzést.
Tudom, hogyan zárjam le a múltat könnyedén, harag, fájdalom, bűntudatérzés nélkül és éljem az új valóságomat a bőség teréből, boldogan, egészségesen, bőségben, vidáman a lehető legjobb úton-módon.
Tudom, milyen érzés haladni az új valóságomban új, bőséget teremtő gondolatokkal és érzésekkel.
Köszönöm! Így van, így van, így van!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Szeretnéd Te is valamit vagy valakit elengedni? Szükséged van segítségre? Ha igen keress meg minket.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Theta Healing tanfolyamok, konzultáció, és workshopok
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
?www.ilovetheta.hu
? 06-70-6060-969
Kapcsolódó cikkek