Segítség! Soha nincs elég pénzem. Mit tegyek?

 Téma: hitrendszerek, minta, pénz, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing konzultáció

Nincs elég pénzem! Nincs pénzem! Hó végére úgy elfogy a pénzem, hogy kölcsön kell kérnem. Hány ember szájából lehet ezeket manapság hallani.

Minden mondat másról szól, máshova gyökerezik maga a probléma.

Nézzük:

Nincs pénzem! – ahhoz, hogy képes legyél valamilyen szinten életben maradni, ahhoz manapság pénzre van szükséged, hacsak nem vagy önfenntartó és nem termelsz és nem cserélgeted el a javaidat más javakra. Tehát, ha valakinek magához a pénzhez van egy olyan érzése, gondolata, hogy nincs pénze, és ezt hangoztatja és fáj neki, annak valószínűleg a saját életéhez kapcsolódóan is vannak elakadásai. Pl: valamelyik szülőjével nem tud, vagy nem tudott jól kijönni, vagy nem volt ott az apai, férfi energia a családban és az édesanyja is mindig szűkölködött, így ő, mint az anyukája gyereke berendezkedett a nincs pénz mintájára. Van egy jó hírem, pénz mindig van, gyakorlatilag ott hever az utcán, képletesen, de ott van. A kérdés az, hogy te képes vagy-e ezt észrevenni, vagy nem! Láttál valaha a családodban arra példát, hogy van pénz? Ha igen, láttál, de neked még sincs pénzed, akkor ott azzal a személlyel neked van valamilyen lelki konfliktusod, akinek volt pénze, ezért nem tudod tőle átvenni a van pénz mintáját – egyszerűen megtagadod. Tehát nézz körbe a családodban, az eddigi életedben. Volt pénz, vagy tényleg soha nem volt pénz?  Az a jóhírem van, hogyha bármilyen elakadást találsz, például abban a mintában ücsörögsz, hogy nincs pénz, azt is meg lehet oldani, mert van pénz, és neked is lehet elég pénzed. Ha csak úgy nem tudod valamiért már több éve a van pénz energiáját megtapasztalni, akkor stresszoldásra, problémamegoldó segítségre van szükséged.

Nincs elég pénzem! Ez is családi örökségből jöhet. Lehet, hogy az őseid is napról-napra éltek. Ha ők úgy éltek, akkor neked a lelked dönthet úgy, hogy lojalitásból te is így fogsz élni. Nem szeretnéd őket megbántani, azzal, hogy neked több van, elvégre ők a „nagyok” te meg a „kicsi”, hogy jössz te ahhoz, hogy több legyen neked, mint nekik. Hogy lehetnék én gazdagabb, mint a szüleim? Ez a kérdés is megfogalmazódhat benned. Valakinek még bűntudata is van attól, ha esetleg kicsivel több pénzhez jut, mint valaha a szülei jutottak és akkor biztos, hogy jön valami hirtelen nem tervezett kiadás és pont ki kell adni a megszerzett több pénzt, ergo el is fog fogyni, ismét a nincs elég pénzem mintát fogja beteljesülni. Ezeket a gátló mintákat érdemes letenni, hogy pénzügyileg szabaddá válj és bőséget tapasztalj. Ilyenkor jön az, hogy könnyű azt mondani, de hogy tegyem le?! Igen, ha valaki nem járatos a stresszoldásban, nem tud megoldásorientáltan elbeszélgetni önmagával, nincs elég hite abban, hogy ő ezt önerőből meg tudja változtatni, akkor az nem biztos, hogy egyik napról a másikra menni fog, de nem lehetetlen. Azonban, ha szeretnél gyorsabb és hatékonyabb változást pénzügyi területen, akkor érdemes felkeresni egy szakembert, aki ebben tud neked segíteni és most itt nem bankárral gondolok. Ha szeretnél változtatni a pénzügyi életeden, a pénzhez való viszonyodon keress meg bátran. Kineziológiai stresszoldással, akár családállítással és Theta Healinggel is  meg tudjuk ezt oldani, ha készen állsz rá.

Jelentkezz be konzultációra! Várlak szeretettel! https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-konzultacio-egyeni/

Ha viszont szeretnél egy nagyon hatékony problémamegoldó technikát tanulni, akkor gyere el egyik Theta Healing alaptanfolyamunkra ahol új, támogató nézőpontokat fogsz tapasztalni az életeddel kapcsolatban, amit utána képes leszel a mindennapokban is kamatoztatni szerelmi, pénzügyi, kapcsolati, egészségi és még sok más területen. Válaszd a pénzügyi bőséget!
https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

Korábbi cikkek