Miért értékes a Theta Healing haladó tanfolyam

 Téma: Egyéni Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing alap tanfolyam ásás, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing ásás, Theta Healing haladó tanfolyam

Miért értékes a Theta Healing haladó tanfolyam DNA2 (DNS2) tanfolyam?

Sokan, akik résztvesznek  Theta Healing alaptanfolyamon nem értik , hogy miért lehet fontos a Theta Healing haladó tanfolyam?

Sokan viszont azt gondolják, hogy a Theta Healing alaptanfolyam biztos, hogy nem elég a mélyebb megértéshez és ezért rögtön tovább is akarnak rohanni a Theta Healing haladó tanfolyam irányába!

Nos, mi az igazság?!

Mindkét nézőpont kissé szélsőséges, de van bennük igazság.

Mi az ilovetheta.hu-nál azt a célt tűztük ki, azt tartjuk a legfontosabbnak, hogy maximális alapot biztosítsunk annak, hogy később a Theta Healing módszerét könnyen és egyszerűen tudjátok otthon, egyedül, önállóan csinálni. Az a célunk, hogy valódi hiteles, értéket adjunk. Tehát, nálunk a Theta Healing alaptanfolyamon annyira sokat használjuk magát a gyakorlati Theta Healing módszert, hogy a tanfolyam után már nem lesz kérdőjel senkiben sem a Theta Healing ásás technikájával, hitrendszercserékkel kapcsolatban. Mindenki a módszer ismeretével és gyakorlati tapasztalásával tér haza. SŐT, valaki már a második napon, amikor a tananyagban az ásás megtanulásához jutunk a nap végére már otthon gyakorol barátnőn, családtagon, ismerősön, aki engedélyt ad rá és a harmadik napon nagy boldogsággal jönnek, hogy SIKERÜLT az ásás. Még nem lesz mindenki teljesen profi, lehet, hogy ír magának az új mondatmegfogalmazásokkal kapcsolatosan egy puskát, egy másik puskát az ásás felépítéséről, amit olykor-olykor elővesz, hogy nézze hol tart, mert nem biztos, hogy mindenre magától tudna emlékezni főleg az első ásással tarkított gyakorlatorientált nap után, de ez így van rendjén. Ahhoz, hogy valaki maximálisan gyakorlottá váljon a Theta Healing terén elég az, ha megfelelő és kielégítő alapot kap, elég az, hogy megértette, nincs kérdése és gyakorolja.  Gyakorolja minden nap, vagy legalább heti szinten háromszor! Minden egyes ásással egyre gyakorlottabb és egyre profibb leszel, ehhez nem kell még több tanfolyamot elvégezned, mert gyakorolni otthon is lehet. Plusz, akár te már a tanfolyamon kaphatsz magadtól olyan szárnyakat, hogy csodákra leszel képes, ez szabad, tehát miért is ne? Tehát, aki úgy látja a nálunk végzett tanfolyam után, hogy ő mindent tud a technikával kapcsolatban és arra teszi fel az idejének egy részét, hogy otthon magán vagy másokon gyakorol és egyre profibbá válik és nem akar további Theta Healing tanfolyamra jönni, annak a nézőpontját is meg tudjuk érteni. Nekünk az alaptanfolyam után, mikor tanultunk egyértelmű volt a technika, tehát nem a levegőbe beszélünk. Az, hogy mi továbbmentünk további tanfolyamra az azért történt, hogy megtudjuk mi zajlik a többi tanfolyamon. Magát a technikát már az alaptanfolyamon ismertük, értettük és otthon már képesek voltunk önállóan gyakorolni. A technikai részét a módszernek a Theta Healing alaptanfolyamon sajátítod el, az már csak hab a tortán, ha még több tanfolyamra eljössz, vagy még több ismeretet szeretnél szerezni magáról a módszerrel, vagy még többet szeretnél ott a tanfolyam keretén belül gyakorolni. DE, már az alaptanfolyamon az ásással kapcsolatban elvileg minden megkapsz, legalábbis nálunk biztosan mindent megkapsz, más tanfolyamokról nem tudunk és most nem is szeretnénk nyilatkozni.

A Theta Healing haladó tanfolyam azoknak lehet fontos, akiknek még mélyülni kell, még ülepednie kell a tananyagnak, ezt ők úgy szeretnék meglépni, hogy eljönnek a haladó tanfolyamra. Még többet szeretnének erről hallani, még jobban meg akarják ismerni a hét síkot és szeretnének a hét síkkal is mélyrehatóbban dolgozni. A haladó tanfolyamon leginkább a hét síkról tanulunk és a hozzá kapcsolódó gyakorlatokat vesszük át illetve gyakorolunk, ásunk. (Van egy tippünk, ha nincs pénzed Theta Healig haladó tanfolyamra jönni, vedd meg a Theta Healing haladó könyvet valamelyik könyvesboltban. Abban a könyvben az összes gyakorlati teendő benne van, otthon egyedül is, egy mély tudást átadó Theta Healing alaptanfolyam után, azokat be tudod gyakorolni önállóan, akár egy laikus partner segítségével.) Azoknak lehet fontos a Theta Healing haladó tanfolyam, akik szeretnének több, mint negyven oldalnyi pozitív betöltésben részesülni Theta Healing tanártól az első nap során. Azoknak, lehet, fontos, akiknek az a hitrendszerük, hogy több tanfolyamon keresztül kell még gyakorolniuk, és az a nézőpontjuk, hogy sok-sok információt kell hallani még a tanártól. Tehát ezt a nézőpontot is meg tudjuk érteni, ha valaki tovább akar jönni Theta Healing haladó tanfolyamra. Nálunk van Theta Healing haladó tanfolyam is, így bátran jelentkezz, ha tovább szeretnél menni vagy ismételni szeretnél.

Sok emberben van egy olyan nézőpont, hogy az alap csak egy alap, az amolyan bevezetés, és a haladó tanfolyam az, ami megadja a kerek egészet.
Ez valamilyen szempontból a Theta Healing tanfolyamokra is igaz, de csak részben. A Theta Healing alaptanfolyam nagyon bő, sok-sok információt, gyakorlati részt tartalmaz, magát a Theta Healing módszert ott tanulod meg, ott kell, hogy összeálljon benned a kép erről az egészről. Ha nem tud összeállni a kép a módszerről felesleges lehet további tanfolyamokra menned, inkább ismételd meg a Theta Healing alaptanfolyamot másnál, hogy az alapjaid ne a hiányra épüljenek, hanem a tudásra. Azokat a dolgokat, amit a Theta Healing alaptanfolyam veszünk már nem tudjuk olyan szinten ismét megtanítani neked a Theta Healing haladó tanfolyamon ugyanis nincs rá idő, más a tananyag. Ettől függetlenül mi itt az ilovetheta.hu Theta Healing haladó tanfolyamán át szoktuk ismételni a biztonság kedvéért röviden az alaptanfolyami anyag fő pontjait főleg olyanokkal, akik nem nálunk végezték a Theta Healing alaptanfolyamot. Tapasztalataink alapján látjuk, hogy sajnos vannak hiányosságok, de olyan is előfordul, hogy valaki már rég végezte, nem gyakorolja és elfelejtette, tehát nem árt, ha azért egy kicsit átvesszük az alapokat is a Theta Healing haladó tanfolyamon. Mi így tanítunk, nekünk az a fontos, hogy TE GARANTÁLTAN TUDD AZ ANYAGOT A GYAKORLATBAN IS és ELÉGEDETT LEGYÉL, ÉRTÉKKEL TÉRJ HAZA.

Tehát mindeninek igaza van, annak is, aki úgy érzi, hogy neki kell a haladó tanfolyam annak is, aki úgy érzi, hogy mindent tud, amit tudni akart a módszerről, és annak elegendő az alaptanfolyam is.

A lelkünkből úgyis jön egy hívás arra, hogy menjünk-e további tanfolyamra vagy sem. DE fontos, azért mert más a nyolcadik Theta Healing tanfolyamán van túl, és Te „csak” alaptanfolyamot végeztél, de gyakorolsz minden nap, még nem biztos, hogy ő sokkal technikásabb és ügyesebb. Tehát összehasonlítgatás nélkül csináld a saját utadat a Theta Healing világában. Nem mindenkinek szükséges annyi tanfolyamot elvégezni, ettől te ne gondold magad kevesebbnek, vagy többnek!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Szeretnél Theta Healing haladó tanfolyamra jönni? Ha igen, keress meg minket. Egyéni, csoportos tanfolyamok haladó szinten is. Szervezz nekünk tanfolyamot vidékre, ha van kedved és érzed a hívást.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Theta Healing tanfolyamok, konzultáció, és workshopok
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
?www.ilovetheta.hu
? 06-70-6060-969
?[email protected]
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
#thetahealing #thetahealingtanfolyam #ilovetheta
#nezopontotvaltok #hitrendszer #kerdesmegadatik #thetahealinghaladotanfolyam

Kapcsolódó cikkek