Theta Healing munkafüzet

 Téma: felelősségvállalás, igazság, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing könyv magyarul, Theta Healing munkafüzet, Theta Healing tanár, Theta Healing tanfolyam

Sokan mielőtt elmennek bármilyen tanfolyamra, szeretnék tudni, látni azt, hogy miből fognak tanulni, szeretnék látni a munkafüzetet, a könyvet, akár már előre szeretnék elolvasni a munkafüzetben található információt, hogy abból szűrjék le, valóban annyira érdekli-e őket az a bizonyos dolog, mint amennyire elsőre gondolták. Így van ez a Theta Healing tanfolyamok világában is.
Sokan szeretnék előre megszerezni a munkafüzeteket, mert azt tapasztalják a weboldalak böngészése során, hogy nem 2 Forintos tanfolyamok és biztosra szeretnének menni. Ez érthető.

Ellenben, van egy jó hírem. Olvass tovább!

Ha még semmit nem tudsz a Theta Healingről, akkor nyilván az alap DNS1-es Theta Healing alaptanfolyam munkafüzetet szeretnéd valahonnan megszerezni. Ha mázlid van, van egy olyan barátnőd, ismerősöd, aki már volt ilyen tanfolyamon, kölcsön tudod kérni tőle – ha adja -, bele tudsz nézni, el tudod meséltetni vele a Theta Healing tanfolyammal kapcsolatosa tapasztalatait. Ha nincs ilyen ismerősöd, barátnőd, akkor pedig kíváncsian várod, hogy mi lesz a tanfolyamon, milyen is az az alap DNS1-es Theta Healing alaptanfolyam munkafüzet, milyen lesz a tanfolyam, mit fogsz tanulni.

Szóval vissza a jó hírre. A Theta Healing munkafüzetet, kezdő alap szinten hidd el neked nem kell keserves kutatással megszerezned, mert a Theta Healing munkafüzet kezdő szinten kivonata a Theta Healing könyvnek, amit szinte bármelyik nagy könyvesboltban meg tudsz vásárolni.  És akkor most taps és öröm! Tehát nincs más dolgod, ha szeretnél előre informálódni a Theta Healing alaptanfolyamról pontos forrásból, mint kikölcsönözni könyvtárból a Theta Healing könyvet, vagy megvenni azt könyvesboltban, vagy ezt a könyvet kölcsön kérni valakitől, akinek esetleg megvan. Az a könyv mindent tartalmaz, sőt sokkal több dolgot tartalmaz, mint a Thteta Healing munkafüzet. A Theta Healing egy csodálatos energiagyógyászati módszer című könyv az maga a tananyag! A munkafüzet ahhoz képest nagyon kevés dolgot tartalmaz. Ezért is van az, hogy a könyvet kötelező minden tanfolyami résztvevőnek odaadni, az része a tanfolyami „könyvcsomagnak”, az nem ajándék, hanem kötelező. Ami Magyarországon már megjelent Theta Healing könyv, és könyvkereskedésben kapható, az az adott tanfolyamnak szerves része. Ez olyan, mintha általános iskolába járnál és azt mondanák, hogy ajándékba adjuk, hogy széken ülve tudsz tanulni és nem pedig állva. Szóval vedd úgy, hogy az jár, az természetes, nem valami kiváltság, hogy azt megkapd, benne van a tanfolyam árában.

Ha a tanár neked azt mondja, hogy ez az ő jófejsége, hogy tőle ajándékba megkapod a könyvet, akkor inkább menekülj onnan, mert már eleve hazudik neked, nem mond igazat, szóval lehet, hogy később sem fogsz teljes igazságot kapni tőle. Egy szeretettel teli módszer tanulásába/tanításába nem fér bele a tanuló megtévesztése, becsapása. A megtévesztés a hiány tere, az igazság a bőség tere.

Vissza a munkafüzetre!

FONTOS, hogy tudd! A munkafüzetet, már az első nap során, kezdéskor meg kell, hogy kapd a Theta Healing tanártól, ha nem kapod meg, az nem hivatalos, mert te azért a munkafüzetért is fizettél jogod van a tanfolyam első pillanatától kezdve birtokolni. Ha azt mondja a tanár, hogy azért nem kapod meg, mert nem tudsz különben figyelni, az csak kifogás. Ezt valószínűleg azért mondja, hogy te ne használd – hogy ennek mi értelme van egyszerűen nem tudom, mert elvileg minden Theta Healing tanár a szeretet és a jóakarat teréből dolgozik és azon kellene lennie, hogy te mindent megkapj a tananyag elsajátításához, akkor, amikor jogosult vagy rá. Tehát a munkafüzetre te jogosult vagy, ha a végén sem kapsz Theta Healing munkafüzetet, akkor reklamálj, vagy ha az első pillanatban nem kapod meg, akkor tedd szóvá, hogy arra neked jogod van.

Ha azt mondja, hogy elnézést pont kifogyott, de holnap, vagy az utolsó napra hozza, akkor ő ott nem tart téged igazán tiszteletben, mert nem készült fel rád/rátok. Ha nem felkészült, pont kifogyott, akkor később is kaphatsz ilyen válaszokat – és akkor ezen ne csodákozz. Ha valaki ugyanis bármilyen tanfolyamot tart, akkor elvileg azt komolyan veszi, aki ilyen választ ad neked, az az ember éppen akkor nem felkészült, tehát nem fontos neki az a dolog pont ott akkor (lehet, hogy máskor igen és reménykedjünk). Nyilván vannak olyan napok, amelyek nehezebbek egy Theta Healing tanárnak, de ez őt nem jogosítja fel arra, hogy megfeledkezzen az ügyfeleiről (te, mint tanfolyami résztvevő az ügyfele vagy) és a saját kötelességéről. Egy tanfolyam során, ha bármilyen kifogást kapsz a tanártól, az már megadja a tanfolyam alaphangulatát és tudásának az átadását. Nincs kifogás.

Lehet, hogy ez nagyon merevnek és szigorúnak hangzik  – nem az – de maga a tanítás, főleg egy ilyen módszer megtanítása, ahol embereknek a lelki világával fogsz foglalkozni ott pontos és korrekt dogokat kell kapnod, és tanulnod és a tanárnak pontos és korrekt mintával kellene rendelkeznie ebben a tekintetben.

Ha már a tanár nem ezt sugalmazza feléd, akkor milyen felelősséget képes vállalni az átadott tudásáért és mennyire, mire tart téged. (Ezen érdemes elgondolkodni.) A munkafüzetben, mint már egy másik bejegyzésemben is említettem vannak kitöltendő részek, azt, ha nem töltöd ki a tanfolyam során, akkor, amikor ti azt veszitek a tanfolyamon, akkor hiányos lesz a munkafüzeted. Ez akkor lehet számodra hátrány, ha sokáig nem használod és elő akarod venni, át akarod ismételni, de annak a résznek hiányos a tartalma. Tehát fontos, hogy kitöltsd a hiányos részeket.

Nos ennyit a munkafüzetekről. A munkafüzet amúgy lehet színes, vagy fekete-fehér nyomtatásban. Egy a lényeg, hogy meglegyen a színe nem fontos, pont ugyanazt tartalmazza tartalmilag.

Sok sikert a Theta Healing tanulásához és sok sikert kívánok neked a Theta Healing konzulenssé válás folyamatához!

Ha tőlem szeretnéd elsajátítani a Theta Healing technikát akkor itt tudsz jelentkezni, várlak szeretettel:

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-alap-tanfolyam/

Ha Theta Healing konzultációra szeretnél jönni, akkor itt tudsz bejelentkezni (személyes és online módon is vannak lehetőségek)

https://www.ilovetheta.hu/theta-healing-konzultacio-egyeni/

Theta Healing konzultáció Online

https://www.ilovetheta.hu/online-theta-healing-konzultacio/

Korábbi cikkek