Hogyan legyen önbizalmam?

 Téma: önbizalom, Theta Healing tanfolyam előnye

„Nincs önbizalmam!” Ez nagyon sok első körös bemutatkozás során elhangzik.

Theta Healing tanfolyam az önbizalomhiányos embereknek is nagy segítség. Az általunk tartott  Theta Healing tanfolyam végére a legtöbben arról számolnak be, hogy magabiztosabbak, sokkal stabilabbak, már képesek cselekedni olyan dologban is, amit még a tanfolyam előtt lehetetlennek gondoltak, sőt már a tanfolyam során is pozitívan változik velük az a szituáció, ami elvezettek őket a Theta Healinghez. Ez nem azt jelenti, hogy mostantól nem lesznek nekik megoldandó feladataik és jön a kánaán, hanem azt, hogy képesek lesznek cselekedni beragadás, önsajnálat nélkül.

A Theta Healing sokkal többet ad, mint egy gyors, instant megoldás. Ez egy folyamatos, állandó kapcsolatból adódó megoldási lehetőség, ami végig kísér az életünkön, ha igent mondunk rá. Önmagunk forrásához, a legmagasabb szintről jövő kreativitásunkhoz tudunk kapcsolódni és megtanuljuk azt a tanfolyam során és tapasztaljuk, hogy soha nem vagyunk egyedül. Ez sem azt jelenti, hogy mostantól kezdve mindig veled lesz valaki, aki megoldja helyetted az életedet, aki beszélni fog helyetted, aki pénzt fog keresni helyetted, aki a férjeddel, feleségeddel komoly megbeszéléseket fog folytatni helyetted, aki majd meggyógyul helyetted, hanem azt jelenti, hogy tudni fogod, hogy bármire képes vagy. Emlékezni fogsz a tanfolyam során átélt érzésekre és vissza fogsz hozzájuk nyúlni, sőt a módszert megismerve és használva saját megoldásokat fogsz találni életed kormányzására az ásás technika segítségével. Felismerésekkel és megértésekkel fogsz olyan életet élni, amit szeretnél.
Sok esetben az önbizalomhiány onnan ered, hogy a szüleink, nevelőinek nem a számunkra megfelelő módon biztattak minket kisebb korunkban. Valakinek kifejezetten súlyosan terhelt gyerekkora van, ahol még hírmondóban morzsaként sem adták az önbizalmat, sőt, inkább lenyesték bontakozó szárnyaikat. Ezeknek az embereknek nagyon nagy szükségük van arra, hogy rájöjjenek, kik ők, mi mindenre képesek és az életük is lehet tartalmas a saját közreműködésükkel és részvételükkel. Hogy ők is szerethetők és szabad szeretni saját magukat is. Kiléphetnek a folyamatos haragból a saját szüleikkel kapcsolatban és újraépíthetik életüket és kapcsolódásukat „példaképeikkel”. A Theta Healing tanfolyam során sok embernek az első ásás témája az, hogy szeretne nagyobb önbizalmat. Az ásás végére pedig nagyon szépen látszik, hogy megtettek egy hatalmas lépés oda, ahova mindig is vágytak. Nagyon jó látni, amikor kisimulnak az évek óta fogva tartott ráncok, hogy megnyugszik a lélegzésük, képesek kihúzni a görnyedtebb testtartásukat és felszabadul az egész lényük. Ennek hatását külső szemlélőként is észre lehet venni és ők is erről számolnak be. A tanfolyam során minden ember egyre könnyedebb lelkiállapotról számol be, mintha évtizedek óta cipelt hatalmas terhektől szabadulnánk meg a 3 nap alatt. Minden nap olyan izgalommal jönnek a Theta Healing tanfolyamot választók, és olyan minőségi változáson mennek keresztül, hogy közben éveket is fiatalodnak. Eddig még senki nem számolt be arról, hogy valami mást várt, sőt, inkább azzal kapcsolatban szoktak nyilatkozni, hogy sokkal többet kaptak, mint amire számítottak. Ez az érdem elsősorban ennek a csodás technikának köszönhető, ami a Teremtő nélkül nem jöhetett volna létre és Vianna Stibal nélkül sem, másod sorban, annak a személynek, aki ennek a technikának a hatékonyságát megengedte, beengedte az életébe – azaz a tanfolyami résztvevőnek -, harmad sorban a Theta Healing tanárnak. Ha szeretnél Te is ennek a csodás világnak a részesévé válni, gyere és tanuld meg és tapasztald a saját életed minden percében.

Egy önvallomás az egyik tanfolyami résztvevőnktől. „Én újra rátaláltam az önbizalmamra, te még meddig szeretnél rá várni? Én is azt hittem, hogy egyszer majd csak jön és bekopogtat, aztán rájöttem, hogy elment a fiatalságom és csak várok. Aztán ezt meguntam. Most ennyi idősen új lendületet kaptam és végre azt élhetem, ami után mindig is vágyakoztam, az önbizalommal teli életemet. Amiért csak vártam sok minden kihagytam, de nem hibáztatom magam, mert az is az út része volt. Most már hálás vagyok magamnak és mindenkinek azért, aki lettem, és minden nap úgy kelek fel, hogy van értelme és tudok cselekedni. A Theta Healing tanfolyam előtt nem így volt, az ásás megtanulása óta teljesen más nézőpontból nézem az életemet és magamat is. Köszönök mindent!” Erzsébet

Ha a cselekvést szeretnéd választani, akkor nincs más hátra, kattints és jelentkezz várunk téged is.

Theta Healing alap tanfolyam

Kapcsolódó cikkek