Theta Healing alaptanfolyam és Theta Healing haladó tanfolyam – önmunkára fel!

 Téma: Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing haladó tanfolyam, Theta Healing tanfolyam

Theta Healing alaptanfolyam és haladó tanfolyam. Mint minden Theta Healing tanár, mi is úgy kezdtük, hogy elmentünk először egy Theta Healing alaptanfolyamra, ami egy hatalmas lehetőséget adott a kezünkbe, a saját életünk igazi megteremtésének az esélyét. Mivel úgy éreztük, hogy ennél biztos lehetne még több is a tarsolyunkba, ezért 1 hónapra rá elmentünk a Theta Healing haladó tanfolyamra. Valójában már rögtön az alaptanfolyam után mentünk volna, csak nem volt akkor haladó tanfolyam, így 1 hónapot kellett rá várni. Addig mi szépen gyakoroltunk, ástunk egymásnak és saját magunknak is, másoknak is. A Theta Healing haladó tanfolyamra is lelkes, dobogó szívvel érkeztünk, mert tudtuk, hogy nagyon jó lesz, és nem csalódtunk. Ismét fantasztikus tanfolyamon vettünk részt, olyan megtapasztalásokban részesültünk, ami még tovább fokozta a Theta Healing alaptanfolyamon tanultakat, a Theta Healinghez való kötődésünket. Vianna Stibal a Theta Healing haladó tanfolyam által is egy hatalmas nagy csodát adott számunkra. Beszélgettem olyan emberekkel, akik azt mondták, hogy a Theta Healing haladó tanfolyam után jött meg számukra a Theta Healinggel kapcsolatos igazi önbizalom és lökés, addig is érezték, de, amit a haladó után éreztek, az egészen másmilyen volt. Ők utána már nem is mentek több tanfolyamra, mert ott úgy érezték, mindent megkaptak, amivel igazi Theta Healing önjáróvá válhatnak. Azóta is sikeresek és elég volt nekik a Theta Healing alap és haladó tanfolyam.

Mi nagyon hiszünk a Theta Healing adta önjáró lehetőségben. Olvass tovább és megtudod mi jelent ez számunkra!

Vannak olyan thetasok, akik a Theta Healing alaptanfolyam után olyan sokat dolgoznak magukon, hogy már a haladó tanfolyamra sem jönnek tovább, mert elég nekik a sebességkapcsoláshoz, az önjáráshoz az alaptanfolyam is. Hogyan lehetséges ez? Minél többet dolgozik valaki magán, annál többet fog megtudni saját magáról és környezetéről, a többi emberről, a világról. A Theta Healing használata nagyon érdekes tapasztalás. Úgy tudnám szemléltetni, mint egy folyamatosan termő fa, ami nemcsak folyamatosan terem, hanem egyre inkább növekszik és még több gyümölcsöt ad, nincs megállás. Hogy néz ki ez a gyakorlatban. Amint belekóstolsz a Theta Healing világának termő fájának gyümölcsébe nagyon sok minden világossá válik számodra, sok-sok elakadásodat fogod Te magad lebontani, és helyére új világot teremteni a Teremtő segítségével. Mivel megváltozik a nézőpontod, a hitrendszereid tisztulnak, egyre mélyebbre és mélyebbre fogsz jutni önmagad megismerésében és társgyógyításában. Minél többet „gyógyulsz”, minél jobban érzed magad, annál többet fogsz tudni magadnak adni, azaz egyre inkább tágulni fog a világod, világszemléleted, szereteted önmagad iránt és a többi ember iránt is. Természetesen ehhez az kell, hogy dolgozz magadon, tudatosan kötelezd el magad a módszer és a változára, változtatásra való hajlandóság mellett. Ha ezt megteszed, akkor sokkal könnyebb lesz a tapasztalás és a fejlődés. Ha minden nap tudsz magadnak ásni, akkor szuper sebességgel fogsz száguldani az életedben, ha heti szinten kétszer ásol magadnak, azzal is hatalmas lépéseket fogsz előre tenni, ha heti szinten egyszer, az is nagyon szép. Az a lényeg, hogy vedd észre, hogy milyen nagyszerű csoda van a kezedben, ami csak arra vár, hogy használd. Lehet, hogy az elején döcögősebben megy, de hidd el, hogy gyakorlás útján egyre könnyebbé válik. Tehát, ha napi, heti szinten használod, olyan leszel, mint a Theta Healing folyamatosan termő gyümölcsfája, egy folyamatosan termő, növekvő fa, ami gyönyörű gyümölcsöt terem. Mivel dolgozol magadon, egyre több (termést) megértést kapsz, és a Theta Healing tudása egyre többet fog adni. Olyan információkkal fogsz gazdagodni, olyan sok-sok soha nem tanult dolgot fogsz magadba szívni és tapasztalni, összefüggésekre rájönni, amire soha nem gondoltál volna és néha már-már olyan kérdéseket fogsz feltenni magadnak, mégis „Hogyan lehetséges ez?”, mert csak ámulni és bámulni fogsz miközben fejlődsz és gyarapodsz. Egyre többet fogsz tapasztalni, tanulni pusztán azzal, hogy dolgozol magadon és másoknak is segítesz a Theta Healinggel. A Theta Healing haladó tanfolyam még nagyobb önbizalmat tud neked adni, ha az alap után nem jött volna, még nagyobb sebességre tud kapcsolni, ha már készen állsz rá.

Egy dolgot biztosan kijelenthetek. Ha megtanultad, de valamiért mégsem használod a Theta Healing technikáját, akkor saját magadat fosztod meg a gyorsabb fejlődés lehetőségtől. Ha szeretnél fejődni, akkor mondj IGENT!

Kapcsolódó cikkek
Theta Healing