A többféle ásás útvonal is része a Theta Healing alap tanfolyamnak? Igen!

 Téma: ásás technika, igazság, Theta Healing alap tanfolyam, Theta Healing alap tanfolyam ásás, Theta Healing alaptanfolyam, Theta Healing ásás, Theta Healing haladó tanfolyam

Theta Healing alap tanfolyam, ásás és ami mögötte van. Tényfeltárás.

Mindenki úgy szeretne részt venni egy hivatalos tanfolyamon, hogy úgy adják le neki a tananyagot, ahogy az hivatalos. Gondoljunk bele, mi lenne, ha a fogorvos úgy kapna diplomát, hogy nem tud tömni, húzni, koronát feltenni és azt mondják neki az egyetemen, hogy gyere vissza még pár hétre-hónapra, aztán majd ott megtanulod. Aki elmegy egy tanfolyamra, iskolába, ott szeretné elsajátítani azt, miért megy, amiért fizet, nem pedig utána, ahol kiegészítő képzéseken.

Így van ez a Theta Healing alap tanfolyammal és az Theta Healing ásás technikával kapcsolatban is.

Ha valaki azt mondja neked, azt tapasztalod a Theta Healing alap tanfolyam során, hogy:

  • az alap tanfolyamnak nem része az ásás technika tanár általi bemutatása, vagy bemutatja, de kb 5 perc alatt,
  • hogy a Theta Healing alap tanfolyamnak nem része a többféle ásás technika (+8 féle) átbeszélése,
  • nem kapod meg a nyomtatott anyagokat az ásással kapcsolatban (ez nem a munkafüzet, ezt a Függelék nevű anyagban találod, ha neked ilyen nincs akkor nem kaptad meg a tanárodtól, menj vissza hozzá és kérd el, oda kell neked adnia ingyen kifogás nélkül),
  • ásás gyakorlásra 5-10 perc jut/tanuló,
  • nem teheted fel az ásással, Theta Healing technikával kapcsolatos kérdéseidet,
  • ha a tanfolyam egy nagy rohanás és azt sem tudod, hogy hol vagy,
  • azt mondják, hogy az ásást a Theta Healing haladó tanfolyamon tudod elsajátítani,
  • azt mondják, hogy Tilos bárkinek is ásnod a Theta Healing alap tanfolyam után,

akkor valószínűleg nem azt a tanfolyamot kapod, vagy kaptad, ami a hivatalos, ahogy Vianna Stibal megalkotta.

Te egy olyan tanfolyamon ülsz, vagy ültél, ahol biztos, hogy még tovább kell menned több tanfolyamra, ásás tréningre, ásás tanfolyam (nem a Dig deeper, Áss mélyebbre tanfolyamról beszélek), mert nem fogsz tudni ásni, vagy nem úgy fogod azt csinálni, ahogy csinálhatnád már a Theta Healing alap tanfolyamon is. A Dig deeper, azaz Áss mélyebbre tanfolyamot csak Theta Healing alap és Theta Healing haladó tanfolyam után lehet elvégezni. Ha nem tudsz ásni, nem érted mi az az ásás a Theta Healing alap tanfolyam után, akkor valahol majd meg kell tanulnod, és lehet, hogy nem fogod tudni megtanulni a haladó tanfolyamon, mert ott már nem magát az ásás technikáját tanulod. Mi pluszban az ásást a kezdő tanfolyam után a Theta Healing haladó tanfolyamon is át szoktuk beszélni – észrevettük, hogy sok ember azt sem tudja, hogyan fogjon hozzá -, de ne várd el, hogy máshol ezt megteszik, mivel az a Theta Healing alap tanfolyam része.
A legtöbb ember nem szeret reklamálni. A legtöbb ember nem szeret komfrontálódni, pedig a Theta Healing arról is szól, hogy merj kiállni magadért. Ha valamit nem kaptál meg, nem adták oda a hivatalos Theta Healing Függelék anyagot, ha nem adták neked oda a Theta Healing könyvet, akkor menj vissza és kérd el, ugyanis azért is fizettél, a tanfolyami díjban ezek is mind benne vannak. Nagyon fontos, hogy elolvasd a teljes könyvet, ezért is kell odaadnunk neked az alap tanfolyam során, hogy még bővebb megértést kapj. Ha nem akarják az első nap odaadni neked a munkafüzetet csak a tanfolyam végén, akkor is kérd le, mert a Theta Healing alap munkafüzetbe jegyzetelned kell a tanfolyam során, vannak kitöltendő részek és azt utólag nem fogod tudni kitölteni – lehet, hogy már nem emlékszel arra, hogy oda mit kellett volna írnod. Ha azt mondják neked, hogy ez a gyakorlat nem fontos, ezt a másik gyakorlatot azért nem csináljuk meg, mert ilyen kliens nem fog hozzád jönni, az sem biztos fedi a valóságot, mert lehet, hogy neked fontos lenne és lehet, hogy hozzád ilyen kliensek jönnének, vagy te szeretnéd azt magadnak megcsinálni.
Gondolj bele, ha bemész a boltba és kérsz 50 dkg sajtot és helyette mérnek neked 30 dkg-ot, de az 50 dkg-ért kell fizetni, akkor biztos, hogy szólni fogsz, nem? Vagy vásároltál 5200 Ft értékben, de helyette 6400 Ft-ot kérnek a kasszánál, azt sem fogod kifizetni, csak az 5200 Ft-ot, ugye? Tehát gondold át, te fizettél egy hivatalos, egy levédett tanfolyamért, és a tanfolyami díjért nem azt kapod, ami a 100%, csak kapsz mondjuk 75%-ot. Az ásás része a Theta Healing alap tanfolyamnak, az egyik legfontosabb rész, szóval inkább úgy mondanám, hogy kapsz 50%-ot azért a pénzért, amiért máshol megkapják a 100%-ot. Lehet, hogy azt mondták neked, hogy azért kaptál olyan nagy ösztöndíjat, mert ezeket nem fogod megkapni, vagy azt mondják, hogy ez nem fontos, ez nem jár, ez nem része a tanfolyamnak stb. Ebben az esetben azt tanácsolnánk, hogy inkább gyűjts még pénzt, jelentkezz később, de kapj meg mindent. A jelentkezéskor mindig kérdezz rá, hogy mit tartalmaz a tanfolyam, pontosan írják meg neked, hány napos, mettől meddig tart, lehet-e kérdezni a tanfolyam során, ha valaki nem érti a technikát akkor elmagyarázzák-e még egyszer, a tanfolyam első napján kezdéskor mindent megkapsz-e és pontosan, az mit tartalmaz stb.

Sok sikert! Jó döntést! Reméljük, sok ember tisztábban tud látni a Theta Healing alap tanfolyammal kapcsolatban és azzal kapcsolatban is, hogy mit kell kapni a tanfolyam során.
Nálunk biztos, hogy a hivatalos Theta Healing tanfolyamokat kapod, lehet kérdezni és minden olyan nyomtatott anyagot megkapsz, ami része a tanfolyamoknak. Ezzel kapcsolatosan nézd meg a tanfolyamainknál a leírást, ezek nem extra dolgok, ne úgy vedd, hogy ajándékok, vagy valami kegy, hanem ez az alap, ez mindenhol meg kell, vagy kellett volna kapnod.
Sokak kérésére fogunk speciális ÁSÁS Tréninget tartani, azért, hogy azok is meg tudják tanulni, akik már voltak alap tanfolyamon máshol, de ott valamiért elakadt a tanulási folyamat, vagy erősen elhitték másoknak, hogy ez nekik nem megy, lehetetlen, sok tanfolyam után fog ez nekik sikerülni. Ásás tréningünk hamarosan a honlapunkon, nézz vissza később, és bátran jelentkezz. Várunk Téged is szeretettel.

Theta Healing blog. Theta Healing tanfolyamok Budapesten, vagy bárhol az országban, Theta Healing konzultáció. Egyéni és csoportos oktatás.

Kapcsolódó cikkek