A Theta Healing konzulensnek tilos a családtagjain alkalmazni a Theta Healing technikát?

 Téma: hitrendszerek, igazság, Theta Healing előnyei, Theta Healing konzulens jogai, Uncategorized

Sokfajta segítő módszer létezik. Sokan azt tanulják egy-egy módszerrel kapcsolatban, hogy nem szabad az adott módszert használni, alkalmazni családtagokon, barátokon. Ezt a hitet általában arra alapozzák, hogy az adott segítő nem tud személyes véleménye nélkül benne lenni a folyamatban, így a korábbi, közelebbi ismertség hátráltathatja a konzultáció sikerét. Mint említettem ez egy hit, hitrendszer. Ha szeretnéd ezt elhinni, az is oké, de ha szeretnél mást hinni, az is oké! Tehát aki ebben szeretne hinni, aki ezt szeretné vallani, nyugodtan maradjon benne, de ha úgy érzi, hogy ez teher, akkor érdemes ettől megszabadulni, ebből kicsatlakozni.
A Theta Healing konzulensek között is néha akad egy kis félreértés azzal kapcsolatban, hogy kin alkalmazhatják a Theta Healing konzulensek a Theta Healing technikát. Elárulom, bárkin, aki erre engedélyt ad. Ez lehet, akár családtag, akár valamelyik szülőnk, a testvérünk, de még a legjobb barátunk is. Nincs azzal kapcsolatos dogma, vagy tiltás, hogy családtagot, nagyon közeli barátot tilos, vagy nem lenne szabad Theta Healing konzultációban részesíteni.
Nyilván, ha egy Theta Healing konzulens úgy érzi, hogy ő nem tud segíteni egy közeli családtagon, mert ez a közeli viszony őt zavarja, akkor az a blokk a konzulensnek ásás téma lehet – ha szeretné, mert ez sem kötelező. A Theta-ban semmi nem kötelező. Ha te úgy döntesz, nem szeretnél ásni családtagnak, akkor a szabad akarat engedélyéből kifolyólag megteheted. Ha viszont szeretnél családtagnak is segíteni, de úgy érzed, hogy nem tudsz, akkor arra érdemes ásni saját magadnak, hogy mi hátráltat. Első kérdés, milyen érzés azt, hogy úgy érzed, hogy nem tudsz neki/nekik segíteni, vagy ez a „nem tudok neki/nekik segíteni”, mit jelent pontosan, milyen érzést hoz fel benned?

Ha szeretnél erre megengedő energiában részesülni, akkor mondj IGEN-t!

Tudom, milyen érzés közeli családtagon, baráton a Theta Healing ásás technikájával segíteni, az én ehhez kicsi vagyok érzés nélkül.
Tudom, milyen érzés közeli családtagon, baráton a Theta Healing ásás technikájával segíteni, könnyedén, magabiztos érzéssel, félelem nélkül.
Tudom, hogyan segítsek anélkül, hogy azt érezném, hogy annak a dolognak én vagyok az oka amire éppen ásnék.
Tudom, hogy lehetséges, biztonságos és szabad családtagnak, barátnak segíteni anélkül, hogy azt érezném, hogy én ehhez kevés vagyok.
Tudom, milyen érzés segíteni nagyként, felnőtt vagyok érzéssel baráton, családtagon, az én vagyok az Isten hit nélkül.
Tudom, milyen érzés függetlenedni, határt tartani a családtagom, barátom mély, fájdalmas érzéseitől az ásás folyamata közben, miközben érzem, hogy képes vagyok hozzá empatikusan kapcsolódni, és biztonságos a Teremtővel közös munka.
Köszönöm! Megtörtént! Megtörtént! Megtörtént!

Ha szeretnél egy segítő módszert megtanulni, amivel IGAZI csodákat tudsz tapasztalni nap, mint nap, ha szeretnél olyat tanulni, ami feltétel nélküli és a szabadságod érzését és az önbizalmadat erősíti, akkor gyere és tanuld meg a Theta Healing technikát. Csatlakozz most!

Theta Healing blog. Theta Healing tanfolyamok Budapesten, vagy bárhol az országban, Theta Healing konzultáció.

Kapcsolódó cikkek