Theta Healing konzultáció

 Téma: Theta Healing konzultáció

Lassan mindenki ismeri azt a kifejezést, hogy Theta Healing, de sokan mégsem tudják azt, hogy miből áll a Theta Healing konzultáció.

Mikor annak idején megkérdeztem egy Theta Healing konzulenst, hogy mire kell egy Theta Healing konzultáció során számítani, akkor nem kaptam kézzelfogható választ. Lehet, hogy neked is ez még kérdéses, bár vonzana, de nem tudod, hogy néz ki egy Theta Healing konzultáció, így most ez a bejegyzés neked szól.

Amikor az emberben megfogalmazódik, hogy szeretne elmenni egy Theta Healing konzultációra, akkor érdemes átgondolnia, hogy mi az amin változtatni szeretne, miben van most, ami zavarja és mit szeretne a helyére. Természetesen a legtöbb ember, aki eljön hozzánk egy Theta Healing konzultációra csak annyit tud, hogy mi a probléma, és mit nem szeretne, így a pár perces bemutatkozás és ismerkedés, majd problémaelmondás után jön a kérdés, hogy „mit szeretnél ahelyett, amiben most vagy”. FONTOS! Csak olyan célt tudunk választani, ami a kliensre vonatkozik, amire adott személynek ráhatása van, amiért ő tud tenni. Tehát kell egy cél, ahova el szeretnénk jutni. A cél után elkezdődik maga a közös munka, az ásás. A ásás abból áll, hogy az adott probléma kiváltó okához eljussunk, azaz lejussunk a gyökérproblémához. Közben nagyon sok hitrendszer, meggyőződés, és minta fog a felszínre kerülni, aminek a lecserélésével lehet biztonságos keretek között egyre mélyebbre jutni a tudatalattiban. Tehát a Theta Healing konzulens kérdez, a kliens válaszol – kívülről egy szimpla beszélgetésnek tűnik, de ennél sokkal több minden megy végbe. A hitrendszerek lecserélésével, a gyökérprobléma megértésével és a hozzá kapcsolódó negatív érzelem elengedésével, és az ezekből következő jelenlegi helyzet megértésével egy könnyebb állapot fog megteremtődni a kliens érzelmi világában és tudatalattijában. A probléma, amivel jött, már nem fogja olyan mértékben zavarni, mint előtte, nyugodtabbá, magabiztosabbá válik. A konzultáció akkor tekinthető befejezettnek, ha izomteszteléssel visszaellenőrizzük a kapott eredményt, és a válaszok olyan mértékben alakultak, amivel ő elégedett. Olyan helyzet is adódhat, hogy a konzulens eljut egy bizonyos pontig, de nem tud tovább menni, mert a kliens lezárja magát. Ettől a helyzettől sem kell megijedni a kliensnek – nem menthetetlen. Azon a konzultáción ő ennyit tudott megengedni, de bármilyen apró is egy lépés nagy jelentőséggel bír. Mint tudjuk a gyökér több ágból is állhat, lehet, hogy több foglalkozás kell ahhoz, hogy a kliens lazuljon és engedje, hogy tovább haladjunk a megoldás felé. Ebben az esetben egy következő alkalommal haladunk tovább. Egy nagyon fontos dolgot azonban nem szabad elfelejteni, a Theta Healing konzultáció mindig theta állapotban történik a Teremtő segítségével és ez az, ami a legtöbb segítő módszertől megkülönbözteti.

Kapcsolódó cikkek