Hogyan és miben segíthet a Theta Healing ® tanfolyam?

Szellemi

A Theta Healing ® pozitív módon befolyásolhatja a spirituális utadat. Növelheti és gyorsíthatja lelki fejlődésedet, felerősítheti az intuíciódat, javíthatja a felsőbb éneddel való kapcsolatodat.

Érzelmi

Theta Healing ® elsajátításával képessé válhatsz a negatív érzelmi mintáidat felülírni, félelmeidet, szorongásaidat elengedni pozitív érzelmeket érzékelni, megtapasztalni, betölteni a lehető legjobb úton-módon.

Kreativitás

A Theta Healing ®-gel képessé válhatsz eltörölni azokat a blokkokat és negatív mintákat, energiákat, amelyet hátráltatják a kreativitásod kiteljesedését, ezzel növelve a valódi kreatív önkifejező képességedet és lehetőségeidet.

Önbizalom és önbecsülés

Theta Healing ®-gel képessé válhatsz túllépni alacsony önbecsüléseden, önlesajnáló nézeteiden. Képes lehetsz, ha valóban akarod, meglátni, hogy mi történt, milyen helyzet, esemény társult ahhoz, hogy ez eddig így volt az életedben. A felismerés, és megismerés után pedig a már nem szolgáló energiákat lecserélve, azonnal betöltheted a pozitív érzéseket, melyekkel megerősítheted önbizalmadat és önbecsülésedet.

Egészség és Jólét

A Theta Healing ® módszerével megértheted a betegséged való okait, megtapasztalhatod, hogy ez lehet sokkal jobb és ismét egészséges lehetsz, ha valóban szeretnéd. Ahhoz, hogy képessé válsz saját testeddel a Theta Healing ® segítségével kommunikálni, képes leszel fizikai létedet, feladataidat meglátni és elfogadni. Tudni fogod, hogy mely negatív érzések, érzelmek, hiedelmek okozták ezt benned. Theta Healing ®-gel új lendületet adhatsz az életednek, és annak, hogy EGÉSZ-ségesen megtapasztald azt a világot, ahol a vitalitás az úr.

Ez csak pár előny, amit a Theta Healing ® nyújtani tud. Gyere és tapasztald meg, hogy mire képes még!

Kapcsolódó cikkek
Theta Healing