Vianna Stibal – Theta Healing ® könyv magyarul – Alap könyv

 Téma: Theta Healing könyv magyarul

Annak idején, amikor Theta Healing ® tanfolyamot végeztük Magyarországon a Theta Healing könyv magyarul még nem volt kapható, csak angolul lehetett Amerikából megrendelni, letölteni. Manapság olyan nagy szerencsében részesültek azok, akik most kezdtek érdeklődni a Theta Healing ® iránt, hogy megjelent a Theta Healing könyv magyarul a könyvkereskedésekben, megrendelhetővé vált kedvezményesen internetről és, ha szerencséje lesz a könyvtár látogatóknak, akkor valószínűleg könyvtárakban is fellelhető lesz hamarosan. Tehát egyszóval mindenhol ott van – amin nem kell csodálkozni. Olyan nagy siker lett Magyarországon a Theta Healing ® alap könyv, hogy a 3. utánnyomásban részesült – 2014. év ősze óta – és gyakorlatilag a sikere töretlen.

Sokan feltehetik a kérdést, hogy minek köszönhető a Theta Healing ® és a Theta Healing ® könyv sikere, és egyáltalán mindenhol ekkora sikere van, vagy csak Magyarországon?!

A válasz egyszerű.  Ha egyszer megtapasztalod a Theta Healing ®-et, akkor ez soha többet nem lesz kérdés számodra. Vianna Stibal az 1990-es években egy olyan módszert fogott össze Theta Healing ® néven, aminek a sikere folyamatosan növekszik és ennek a növekedésnek köszönhetően az emberek egyre jobb és jobb állapotban kerülnek, mert nagyon sok Theta konzulens végez, akik magukon is képesek dolgozni, ezért a sikere ennek hatására is növekszik, tehát gyakorlatilag a módszer önmagát gyarapítja. Akik megtapasztalják a Theta Healing ®-et és kedvet éreznek a saját fejlődésük kézbevételéhez, ott borítékolható, hogy pár Theta Healing ® kezelés után rájönnek, hogy ezt nekik is közvetlen úton-módon el kell sajátítaniuk.

Bevalljuk őszintén, hogy mi soha egyetlen egy Theta Healing ® kezelésben sem részesültünk, és úgy mentünk el tanfolyamra, annak a tudásnak a belső ismeretében, hogy ezzel valami hatalmas nagy adományban fogunk részesülni – és ez így is lett. Az alap tanfolyam előtt 1 évvel láttam angolul egy videót a youtube-on, ahol a Theta Healing ® konzens angolul alkalmazta a Theta Healing ® technikát. Akkora nagy hatással volt rám, hogy rögtön azt gondoltam, ha ez ennyire átjön az interneten keresztül, pusztán azzal, hogy én csupán nézem, és ekkora hatást tesz rám – oldáson mentem keresztül én is – az csak valami fantasztikus „valami” lehet. Azért írom, hogy „valami”, mert abban az időben, nagyon kevés információ volt még magyarul, angolul sem sokkal több és gyakorlatilag semmit sem lehetett olvasni, tudni, nem tudtam, hogyan is értelmezzem, azt, amit ott megtapasztaltam. Igazándiból fel sem merült bennem, hogy a technikát elemezzem, mert a neten keresztül tapasztalt Theta Healing ® módszer már megadta számomra azt az információt, hogy nekem erre szükségem van, mert ez valami csoda. És ez így is lett, ahogy gondoltam. Azóta számtalan csoda történt velem/velünk, például túléltem egy 100 % halálos kimenetelűnek számító eseményt tartva a Theta Healing ® tanári tanfolyamra és olyan folyamatok zajlanak körülöttem/körülöttünk, amikre évek óta vártam.

Ma kedves bejegyzés olvasó érdeklődő már rengeteg honlap van a neten, és sok-sok információ áll rendelkezésre azzal kapcsolatban, hogy mi is ez a Theta Healing ®, sőt, mint említettem megjelent a könyv is magyarul, így könnyen utána lehet nézni. Ha valaki úgy gondolja, hogy szeretné először magát a módszert kicsit jobban megismerni olvasás szintjén – azonban a könyv sok-sok gyarlatot tartalmaz és még annál is több elmélkedésre okot adó mondatot, tehát ez nem csak olvasás lesz  – annak feltétlenül ajánljuk, hogy tanulmányozza a Theta Healing ® alap könyvet, ismerkedjen vele, aztán döntsön arról, hogy neki erre van szüksége vagy sem. Bátran ki merem jelenteni, ha valaki kiolvassa a Theta Healing ® alap könyvét, már nagyban előre fog tudni lépni önmaga fejlődése, fejlesztése terén. Maga a könyv ismerete nem feltétele a Theta Healing ® alap tanfolyami részvételnek, mert a Theta Healing ® tanfolyam során a tanfolyami résztvevő megkapja ezt a könyvet. DE mindenkinek szívből ajánljuk a forgatását. A Theta Healing ® alap tanfolyam után érdemes bátran nekifogni az olvasásának, mert, aki kihagyja az lehet, hogy sok fontos dologról le fog maradni. Tehát a Theta Healing alap könyvet nem csak érdeklődő szinten lévő embereknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik esetleg nem kapták meg a Theta Healing ® tanfolyamuk során tanáruktól, vagy, akik még nem olvasták, pedig már ott vár rájuk a polcukon.
És, hogy mennyire nem csak Magyarország specifikus a Theta Healing töretlen fejlődése és sikere, azt pedig az bizonyítja, hogy például Japánban még az orvosok is használják ezt a módszert és több százával kerülnek ki a Theta Healing ® tanfolyamot végzettek hetente világszerte.

Theta Healing ® alap könyv tartalma dióhéjban:

 • Theta Healing  ® létrejötte
 • Theta Healing  ® alapok
 • Leolvasás
 • Csoportos gyógyítás
 • Hitrendszerek
 • Érzelmek teremtése
 • A létezés hét síkja
 • Őrangyalok
 • Jövő leolvasás
 • DNS aktiválás
 • és még sok-sok érdekes és hasznos dolog.

A Theta Healing könyv olvasása során is fejlődsz és gyarapodsz.

Kapcsolódó cikkek